Nõmme Kalju loovutas särgisponsori koha heategevuseks

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju toetab abivajajaid.
Nõmme Kalju toetab abivajajaid. Foto: jkkalju.ee

Nõmme Kalju jalgpalliklubi käitus maailmakuulsa FC Barcelona eeskujul ja loovutas algavaks hooajaks esindusmeeskonna särgisponsori koha heategevuseks. Kalju särki hakkab kaunistama heategevusportaali Help.ee logo.

Mullu Meistriliigas hõbedale tulnud Kalju kaotas senise peasponsori ning kui selgus, et uue hooaja eelarve saadakse kokku ka teiste sponsorite abiga, otsustatigi selline žest teha. «Kui selgus, et 2012 jalgpallihooajaks me endale peasponsorit ei leia, siis otsustasime pühendada jalgpalliklubi kõige nähtavama reklaamkoha teistele abivajajatele,» selgitab Kalju eestvedaja Kuno Tehva klubi koduleheküljel.

«Ma arvan, et igaüks meist saaks kuskil kedagi aidata ning jagada üheskoos sotsiaalset vastutust. Olgu see siis spordis, meditsiinis või mõnes teises olulises valdkonnas,» lisab Tehva.

Portaali Help.ee eesmärk on aidata kommunikeerida heategevusprojekte, viia kokku head inimesed ja abivajajad. Portaalis on leidnud koha heategevusprojektid, kus nii ettevõtjad kui ka eraisikud saavad konkreetse teo või meetmega abivajajat aidata. Help.ee projekti algataja Kaupo Kalda sõnul on äärmiselt tore tõdeda, et Nõmme Kalju on näidanud initsiatiivi ise abivajajaid aidata. «Loodame, et koostöö Nõmme Kalju jalgpalliklubiga loob omamoodi sünergiat heategevuse, spordi ning laste vahel, kasvatades seega nendest valdkondadest teadlikkust laiemalt,» ütles Kalda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles