Endine Inglismaa jalgpallitäht: Venemaa taksojuht tahtis mind 2018. aasta MMi ajal tappa

Toimetas Ville Arike
Copy
Alex Scott.
Alex Scott. Foto: Carl Recine/REUTERS/Scanpix

Endine Inglismaa jalgpallitäht Alex Scott kirjutas äsja ilmunud autobiograafias šokeeriva loo 2018. aasta MMilt Venemaal. 

Toona MMil BBC kommentaatorina töötanud Scott meenutas hirmutavat taksosõitu Uberiga, kus teda päästis Vladimir Putini mainimine.

«Juht vaatas mind ja ütles halvas inglise keeles: ütle oma sõpradele, et rohkem nad sind ei näe. Ta rääkis kohutavatest asjadest, mida teeb naistega nagu mina. Vastasin juhile, et ei mõista teda. Ta kirjutas tõlkeprogrammi abil: täna õhtul ma sind koju ei vii, sõidad minuga,» vahendas Scotti autobiograafias kirjutatut ajaleht The Mirror.

Scott kirjutas oma agendile, et kui ta 15 minuti pärast hotelli ei jõua, võib saata politseinikud teda otsima. Kui auto möödus Kremlist, ütles Scott juhile, et peab järgmisel päeval kohtuma Putiniga. «Sa ei tohi mind tappa. Pean homme kohtuma Putiniga. Kui ma ei näe Putinit, otsib ta sinu üles!»

Juht ei uskunud ja vastas, et too ei saa Venemaa presidendiga kohtuda. Selle peale näitas Scott koos Putiniga tehtud fotot.

Kogu lugu ajas sohvri piisavalt segadusse ning Scott suutis end taksost välja rabelda vaatamata asjaolule, et juht püüdis teda suudelda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles