DirtFish: M-Sport kukkus Rootsi ralli võidupilvelt Mehhikos võrdlemisi vägivaldselt tagasi maa peale (1)

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Ott Tänak ja Martin Järveoja lehvitamas ralli-järgselt kohustuslikus korras pealtvaatajatele.
Ott Tänak ja Martin Järveoja lehvitamas ralli-järgselt kohustuslikus korras pealtvaatajatele. Foto: M-Sport

DirtFishi ralliportaal vaatas oma traditsioonilise võitjad-kaotajad-meetodiga tagasi äsjalõppenud Mehhiko MM-etapile.  

Võitjatena tõid nad sel korral välja kolm nime: reaalse võidumehe Sebastien Ogier', punktikatsega kolmandaks pudenenud Elfyn Evansi ja WRC2-klassis võidutsenud Gus Greensmithi. 

Kaotajate nimistusse paigutati sel korral liidrikohalt katkestanud Esapekka Lappi, rehvipurunemise tõttu potentsiaalsest WRC2-klassi võidust ilma jäänud Oliver Solbergi, juba avapäeval suure avarii teinud Takamoto Katsuta ning terve M-Spordi meeskonna.

«Kaks järjestikust katsevõitu neljapäeva õhtul oligi M-Spordi tipphetk, sest pärast seda läks kogu nädalavahetus ainult allamäge,» alustasid Rob Hansford ja Adam Proud oma põhjendustööd M-Spordi kohta.

«Nende kolme Rally1-autot tabasid kohe reede hommiku esimesel katsel probleemid: Ott Tänakul tuli tõrkuva turbo tõttu katsetelt lihtsalt läbi roomata, samal ajal kui Pierre-Louis Loubet ja Jourdan Serderidis sootuks katkestasid.

Laupäeva õhtul teenitud katsevõit pakub Tänakule ehk mingitki palsamit, kuid kogu ülejäänud nädalavahetus tuli temalgi oma Puma Rally1 üle nina krimpsutada. 

Mis puudutab aga Loubet'd, siis tema esimene Mehhiko ralli ei oleks saanud enam hullemini alata. Ent reedesele katkestamisele järgnes veel ka teinegi katkestamine, kui ta tegi laupäeval liiga paremale tagumisele rattale. 

Dovenby Halli meeskond kukkus Rootsi ralli võidupilvelt võrdlemisi vägivaldselt tagasi maa peale.»

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles