Mike Tyson õpetab NBA-mängijad, millist kanepit tasub millal popsutada

Postimees Sport
Copy
Mike Tyson on ka suur korvpallifänn.
Mike Tyson on ka suur korvpallifänn. Foto: Mark J. Terrill

Aprilli alguses jõudsid korvpalliliiga NBA ja NBPA ehk mängijaid ühendav ametiühing kokkuleppele uues töölepingus, mis võimaldab meestel edaspiti rahumeeli marihuaanat tarvitada. Säärane uudis oli vesi endise poksiässa, praeguse kanepiärimehe Mike Tysoni jaoks.

«Mõistagi ma eelistaksin [kui NBA-mängijad] hakkaksid kasutama minu toodangut,» tegi 56-aastane Tyson väljaande TMZ Sportsiga suheldes süüdimatult promo oma kanepifirmale Tyson 2.0. 

«Minu toodang on lihtsalt parim maailmas. Ma ei kuuluta seda niisama suvaliselt, nii päriselt ka on. Lugege neid hinnanguid, mida inimesed on kirjutanud,» jätkas omaaegne poksiäss ning andis seejärel korvpalluritele ka nõu, millist toodet mis hetkel tarbida.

«Kui sa tahad rahulikult lõõgastada ja indicat (kanepitüüp - toim.) teha, siis popsuta OG Kushi. Kui tahad aga ärkvel olla ja maailma nautida, siis tee seda sama, mida minagi kogu aeg suitsetan – Sour Dieselit. See hoiab mu mõtte ärkvena,» jagas Tyson soovitusi.

Kuigi NBAs võivad mängijad edaspidi kanepit tarvitada, siis rahvusvahelistel võistlustel - kus dopingukontroll on WADA pärusmaa - nad seda teha ei tohi. Nimelt kuulub marihuaana jätkuvalt keelatud ainete nimekirja, olgugi, et debatt kanepi sealt eemaldamisest on samaaegselt juba mitut aastat käinud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles