SÕNASÕDA VEHKLEMISES Lehise mänedžer Kaaberma kohta: selline arrogantsus on lubamatu (9)

Karl-Joosep Küngas
Copy
Indrek Madar.
Indrek Madar. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti vehklemiskoondises on puhkenud skandaal pärast peatreener Kaido Kaaberma intervjuud Delfile, kus ta avalikult kritiseeris Katrina Lehist. Nüüd ütleb oma seisukoha välja ka Lehise mänedžer Indrek Madar.

«Kurb, kui aasta treener on oma analüüsis jõudnud sellise tulemuseni. Ei soovi järgnevaga õigustada Katrina ebaõnnestumist Hongkongiga matšis, kuid ka spordis peab säilima inimlikkus ja austus nii vastaste, juhendatavate kui ka teiste kolleegide suhtes,» kirjutab Madar sotsiaalmeedias.

«Artiklis esitatud valed, pooltõesed väited ja süüdistused, mis tuginevad ainult ühele päevale ja peatreeneri enda väga pikalt tehtud otsustele ning valikutele tekitavad palju küsimusi, mis vajavad vastuseid. Selline arrogantsus on lubamatu!» leiab Madar.

«Parim kaitse on rünnak. Süüdi ebaõnnestumise korral on keegi teine! Ärimaailmas lastakse selline tegevjuht lahti või astub ta ise tagasi ja on seejuures õnnelik, et tekitatud kahjusid sisse ei nõuta,» jätkab Madar.

Madar selgitab: «Sellel lool on pikk ajalugu ja vastavalt vajadusele muutuvad ajas põhjused ja meetodid, miks peatreener selliselt käitub ja ühte Eesti andekaimat sportlast mentaalselt töötleb. Nüüd jõudsime siis avalike solvanguteni meedias. Enam ei ole võimalik ühte sportlast töödelda, olen selle teene eest peatreenerile tänulik.»

«Õhku jääb aga jätkuvalt küsimus, kuidas on suudetud juhtida naiskond sellisesse seisu. Ei saa ju selles süüdi olla ainult Lehis ja Novosjolov, kellest esimene oli traumaga 9 kuud võistlustelt väljas,» nendib Lehise mänedžer Madar lõpetuseks.

Enda seisukoha skandaalis on välja öelnud nii olümpiavõitja Lehis kui ka tema treener Nikolai Novosjolov.

Kommentaarid (9)
Copy
Tagasi üles