Volkov liitus Narva Transiga, kelle fänni vastu ta hiljuti rusikaid kasutas

Postimees Sport
Copy
Ilja Fjodorov ja Aleksandr Volkov
Ilja Fjodorov ja Aleksandr Volkov Foto: Narva Trans

Eesti jalgpallur Aleksandr Volkov, kellel oli paar nädalat tagasi Narva Transi fänniga füüsiline konflikt ja kellega Nõmme Kalju seejärel koostöö lõpetas, kuulutati ametlikult Transi mängijaks.

23. juulil peetud Tallinna Flora ja Transi vahelise Premium liiga mängu ajal leidis tribüünil aset intsident, kus Volkov sattus rüselusse Narva klubi fänniga ja lasi käiku ka rusikad. Volkov eemaldati pärast intsidenti staadionilt ja hiljem ka Kalju klubist, kelle president Kuno Tehva ütles, et nendel on selliste asjade suhtes nulltolerants. Täna andis Narva Trans teada, et Volkov on ametlikult nüüd nende ridades.

Transi tegevjuht Konstantin Burdakov rääkis klubi kodulehel, et olukorrast räägiti klubiringis ning usutakse, et leiti väljapääs. «Me tahame jätta selle minevikku. Aleksandr on eelkõige hea jalgpallur, kes kindlasti tugevdab meie meeskonda. Me tõesti ootame tema olulist panust meie klubisse,» rääkis Burdakov.

Volkov ise rääkis, kuidas ta kahetseb enda käitumist ning peab kõike ainult arusaamatuseks, mis polnud sellist tähelepanu väärt. «Olen tänulik Narva Transi meeskonna sooja vastuvõtu ja usalduse eest ning mul on hea meel, et saan klubiga liituda,» sõnas Volkov.

Volkoviga füüsilise kontaktis olnud Ilja Fjodorov rääkis, et jalgpall on emotsionaalne mäng, nii väljakul kui ka tribüünidel. «Midagi juhtub, emotsioonid võtavad võimust. Aleksandr ja mina rääkisime sõna otseses mõttes päev pärast kaklust. Ta palus vabandust, ma aktsepteerisin seda ja ma ei kanna tema vastu mingit viha. Lõppkokkuvõttes tugevdati meeskonda kvaliteetse mängijaga, nagu iga fänn, olen ma selle tulemusega rahul,» ütles Fjodorov.

Volkov mängis tänavusel hooajal Kalju eest Premium liigas 20 matši ja lõi neli väravat. Ta liitus Kaljuga 2018. aastal. Varasemalt mängis ta Sillamäe Kalevi ridades. Volkovil on kokku Premium liigas kirjas 266 kohtumist 71 väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles