USA pani Kreeka paika, Doncic vedas Sloveenia kindla võiduni

Christopher Krutto
Copy
Austin Reaves (sinises) surumas palli pealt.
Austin Reaves (sinises) surumas palli pealt. Foto: SHERWIN VARDELEON/AFP/Scanpix

Kolmes Aasia riigis peetaval korvpalli MMil alistas C-grupi kahe suure heitluses USA kindlalt Kreeka.

USA haaras mängus kontrolli juba esimesel veerandil, mis võideti 23:19. Poolajaks suurendati edu 50:37ni ja lõpuks võeti kindel 109:81 võit.

USA parimaks kerkis 15 punktiga Austin Reaves, kes jagas lisaks kuus resultatiivset söötu ja korjas viis lauapalli. Üleplatsimeheks kerkis kreeklane Georgios Papagiannis 17 silmaga.

Teise võidu teeninud USA tõusis sellega C-grupi ainuliidriks. Ühe võidu ja ühe kaotuse teeninud Kreeka on teine, sama saldoga Uus-Meremaad edestatakse tänu punktide vahele.

Grupi teises mängus alistas Uus-Meremaa 95:87 Jordaania.

C-grupp.
C-grupp. Foto: FlashScore.com

B-grupis jätkab täiseduga Serbia, kes alistas täna 94:77 Puerto Rico. Kohtumise parimaks kerkisid Bogdan Bogdanovic ja Nikola Jovic, kes said mõlemad 17 punkti. Puerto Rico parimana kogus Isaiah Pineiro 14 silma.

Alagrupi teises mängus alistas Lõuna-Sudaan 89:69 Hiina.

B-grupp.
B-grupp. Foto: FlashScore.com

F-alagrupis noppis kahest mängust teise võidu Sloveenia, kes alistas 88:67 Gruusia. Tolles mängus tõusis üleplatsimeheks ei keegi muu kui sloveenide täht Luka Doncic, kes viskas 34 punkti. Lisaks korjas ta 10 lauapalli ja jagas kuus resultatiivset söötu. Gruusia parim oli 21 silmaga Sandro Mamukelashvili.

Alagrupi teises mängus avasid oma võiduarve Roheneemesaared, kes alistasid 81:75 Venezuela. Kusjuures tegu oli Roheneemesaarte ajaloo esimese võiduga MM-finaalturniiril.

F-grupp.
F-grupp. Foto: FlashScore.com

G-alagrupis alistas Hispaania 96:78 Brasiilia ning on nüüd ainuke tiim, kes seal kaotuseta on püsinud. Hispaanlaste parim oli 15 punktiga Santi Aldama. Brasiillaste poolelt kogus sama palju silmi Bruno Caboclo.

Grupi teises kohtumises alistas Elevandiluurannik 71:69 Iraani. Üleplatsimeheks kerkis Iraani mängija Behnam Yakhchalide Hkordi, kelle arvele jäi 19 punkti. Nisre Zouzoua viskas Elevandiluuranniku parimana 17 silma.

G-grupp.
G-grupp. Foto: FlashScore.com
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles