Messi selgitas, miks astus karjääris sammu tagasi

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Lionel Messi.
Lionel Messi. Foto: Matias J. Ocner/ZUMA PRESS WIRE/SCANPIX

Talvel Argentinaga maailmameistriks tulnud Lionel Messi lahkus suvel Euroopa tippklubist PSG ning siirdus mängis Põhja-Ameerika jalgpalliliigasse MLS.

Miami Interi palgal olev 36-aastane jalgpallur selgitas nüüd oma otsuse tagamaid. «Tahtsin elada teistsugust elu, seetõttu otsustasin karjääri jätkata väljaspool Euroopat. Kuigi minu loomuses on võitmine ja võistlemine, siis ühel hetkel tundsin, et tahan rahulikumat elu,» märkis Messi.

Miami Interi eest on Messi löönud 13 mänguga 11 väravat. «Ma ei ole märganud, et minu tase siin langenud oleks. Valmistun igaks kohtumiseks nii, nagu olen seda alati teinud,» lausus pallivõlur.

Messi lahkus PSGst suvel vabaagendina. Kuigi talle tehti pakkumisi ka Euroopast, sõlmis Messi Miami Interiga 2025. aasta suveni kehtiva lepingu.

Argentina koondise kapten esindab jätkuvalt ka rahvuskoondist, kuid ei julgenud lubada, kas mängib ka 2026. aasta maailmameistrivõistlustel, mis peetakse Kanadas ja USAs. Küll aga on tal plaan mängida järgmisel aastal USAs peetaval Copa Americal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles