Eesti jalgpallikoondise peatreener rääkis aia asemel taas aiaaugust (1)

Postimees Sport
Copy
Thomas Häberli.
Thomas Häberli. Foto: Tairo Lutter

Eesti jalgpallikoondis lõpetas pühapäeval EM-valiksarja, kus lõpetati F-grupis kindla viimase koha ja väravatevahega 2:22.

Tõsi, punt, kuhu kuulusid lisaks meile Belgia, Austria, Rootsi ja Aserbaidžaan polnud kõige kergemate killast. Ent kuivadest arvudest enam nörritas vutisõpru Eesti meeskonna üldpilt. Eriti viimastes matšides, kus jäädi sageli vastaste rongi alla.

ERRi spordile antud kokkuvõtvas intervjuus suunas koondise peatreener Thomas Häberli fookuse taas sellele, et me ju olemegi enamikest rivaalidest väetimad.

«Küsimus on ootustes – mida me ootame. Kas seda, et võidaksime tugevaid riike nagu Rootsi, Austria või Belgia? Muidugi, millega me ei saa kohe üldse rahul olla, on kaotus Aserbaidžaanile. Nendest oleksime tõesti tahtnud paremad olla, see on tõsi,» kõlas Häberli vastu küsimusele, et miks valiksari nõnda kehvasti läks.

Ta lisas, et antud trio vastu kas või ühe võidu saamine «olnuks ajalooline.» «Peame aga aktsepteerima, et kui meil on nii palju mängijaid puudu, siis on meil väga raske,» märkis Häberli.

Vaata täispikkuses intervjuud:

Häberlil on kehtiv leping järgmise aasta lõpuni. Eesti jalgpalliliidu juhatus teeb valiksarja kokkuvõtte detsembris, siis arutatakse ka peatreeneri küsimust.

Vaatamata aia taha läinud tsüklile võib koondis ikkagi EMile jõuda. Tänu teiste sobivatele tulemustele pääses Eesti läbi Rahvuste liiga play-off'i. Loe täpsemalt siit:

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles