Martin Järveoja võistleb algaval hooajal rohelise kiivriga

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Martin Järveoja ja uus kiiver.
Martin Järveoja ja uus kiiver. Foto: Hyundai WRC tiim

Teehooldusseadmete tootjana tuntud Eesti masinaehitusfirma SAMI sõlmis sponsorlepingu Hyundai WRC tiimi kaardilugeja Martin Järveojaga, mille tulemusena kihutab viimane 2024. aastal rohelist värvi kiivriga.

«Kuna Martin on meie tooteid ka varem kasutanud, siis on meil suur rõõm teha koostööd sportlasega, kes meie ettevõtet päriselt väärtustab. Martin võistlebki 25. jaanuaril Monte-Carlos algaval 2024. aasta WRC-hooajal uues silmatorkavas SAMI disainiga rohelises kiivris,» selgitas SAMI Machinery OÜ tegevjuht Villu Valm pressiteates.

Valm lisas, et autoralli on üks paremaid näiteid, kus inimeste ja tehnika koostöö lubab saavutada vingeid tulemusi: ilma hea tehnikata ei tee sõitjad tegusid ja ilma hea meeskonnata ei ole tasemel tehnikast palju kasu.

«SAMI missioon on varustada teehooldajaid parima professionaalse tehnikaga, et liiklus sujuks, teed oleks heas korras ning kõik inimesed jõuaksid oma sihtpunkti ohutult ja õigel ajal. Samamoodi muudab Martini töö võistlusraja läbimise võimalikult kiireks ja juhile etteaimatavaks. Loodame, et SAMI värvides kiiver annab selles rollis eneseusku ja õnne,» lausus Valm.

Martin Järveoja sõnul on uhke esindada WRC-karussellis Eesti tublit ettevõtet, mille seadmed leiavad kasutust üle kogu maailma. «Olen ise SAMI toodete kasutaja ja julgen nende kvaliteedi taga enda näoga seista. Igati hea meel on ägedat Eesti ettevõtet ka WRC vaatajatele tutvustada,» lausus Järveoja.

Balti- ja Põhjamaades tegutsev SAMI Grupp on üle 30 aastase kogemusega tänapäevane Eesti masinaehituse ning masinate müügi- ja tootmisettevõte. SAMI peamisteks toodeteks on Põhjamaade karmidesse ning muutlikesse kliimaoludesse sobivad vastupidavad teehooldusmasinad – lumesahad, liivapuisturid, tänavapuhastusharjad jms.

Ettevõte ekspordib suurema osa toodangust Norra, Rootsi, Taani, Soome, Islandi ja muude Euroopa riikide turule. SAMI Grupi ettevõtted annavad tööd kokku umbes 200 inimesele ja tootmistegevus toimub kolmes peamises tootmisüksuses – Sauel, Valgas ja Otepääl.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles