Taaramäe tegi ilusa üllatuse ja stardib Castilla velotuuril

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: SCANPIX

Cofidise klubi jalgrattur Rein Taaramäe teatas oma blogis, et stardib sel nädalal algaval Castilla velotuuril.

Taaramäel avastati hiljuti mononukleoos ja rattur pidas seetõttu võistluspausi.

«Arvan, et nüüd üllatute, sest juba homme lendan Hispaania poole, et alustada neljapäeval Castilla velotuuri,» kirjutab Taaramäe oma Ratta-Rambo blogis.

«Arvan, et tervis on korras, sest enesetunne on juba pea 10 päeva väga hea olnud ning eelmisel nädalal sain klubi treeneri, arsti ning bossiga kaubale, et võin 12., 13. ja 14. aprillil võidu sõita. Põhjuseks, miks nii väga Hispaaniasse rallima tahan minna ei ole selles, et tahaks ennast tõestada, vaid saan läbida niiöelda kolmepäevase mini-mägedelaagri,» jätkab rattur.

«Ilusad ilmad, rasked treeningpäevad ja full service – st. kodus trenni tehes ei saa massaazi ning süüa-juua peab ka ise otsima. Lisaks on Vueltal mõnus seltskond. Nii et peaeesmärk on tuur mõnusalt läbi sõita ja ühtlasi saan ka enda tervisest parema ülevaate. Muidugi paari lisakiloga ei saa lihtne olema, sest Castillal on teine ning kolmas päev ülimalt mägised. Muidugi on igas võidusõitjas olemas punkt, milles ta loodab võita igat võidusõitu, isegi sellist, kus on null šanssi…Tuleks olla realist, et sellise seisu pealt just maailma parimatega võitma ei lähe, kuid lootus sureb viimasena,» kirjutab Taaramäe.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles