Ronaldo tegi maha tänapäeva noori

Copy
Cristiano Ronaldo
Cristiano Ronaldo Foto: Armando Franca / AP / Scanpix

Portugali koondise ja jalgpalliklubi Al-Nassr ründaja Cristiano Ronaldo avaldas YouTube'i vestluses endise võistkonnakaaslase Rio Ferdinandiga arvamust TikTokiga üles kasvanud põlvkonna kohta.

«Mul on raske ühel päeval treener olla, sest mul pole selle põlvkonna vastu kirge. See on raske, eriti jalgpallis, sest noored ei võta kogenud inimeste nõuandeid kuulda,» kurtis 39-aastane portugallane Youtube`is.

Sel põhjusel ei soovi Ronaldo ilmselt mitte kunagi treeneriks hakata. Ta lisas: «Nad arvavad, et teavad kõike. Nad arvavad, et mobiiltelefonid annavad neile hea hariduse. TikTok. Instagram.»

Hiljuti kirjutas Ronaldo end taas ajalooraamatutesse, teatades, et tal on esimese inimesena ajaloos erinevate sotsiaalmeedia rakenduste peale kokku umbes üks miljardit jälgijat. Loe lähemalt SIIT.

Hiljuti täitus Ronaldo jaoks veel üks oluline verstapost, kui ta lõi karjääri 900. värava. Profivutis pole kellelgi teisel midagi sarnast ette näidata. Loe lähemalt SIIT.

Portugali ründestaar liitus Saudi-Araabia klubiga Al-Nassr 2022. aasta viimastel päevadel, pärast suurt tüli Manchester Unitediga. Seejärel sai temast läbi aegade kõrgeima palgaga vutimees, kes kasseerib aastas ligikaudu 200 miljonit eurot pluss erinevad boonuseid.

Märksõnad

Tagasi üles