Võimlemiskaunitar avaldas, mida fännid temalt anuvad

Copy
Olivia Dunne
Olivia Dunne Foto: Instagram @livvydunne

Miljonite fännide omamine võib küll rahaliselt ennast ära tasuda, kuid säärasel populaarsusel on ka oma hind, nagu teab tabavalt ameeriklanna Olivia Dunne.

21-aastane Dunne pole võimlemisareenil (veel) võitnud küll kulda ja karda – jutt käib siinkohal individuaalsetest etteastetest ja rahvusvahelistest võistlustest, sest võistkondlik USA üliõpilastiitel on tal olemas –, kuid on suutnud enda ümber ehitada äärmiselt populaarse brändi, mille tõestuseks 8,1 miljonit jälgijat Tiktokis ja 5,3 miljonit jälgijat Instagramis.

Ent sotsiaalmeedias olemisel on ka varjukülg, sest nõnda oled sa kättesaadav ka kõikidele veidrikele. Hiljuti uuritigi Dunne'ilt taskuhäälingus «Best of Both World with Flau'jae», millistest kommentaaridest on ta kõige rohkem väsinud.

Ning ameeriklanna vastas: «Tead, milliseid kommentaare sain ma väga pikka aega? Inimesed küsisid minult kasutatud vannivett! Mis mu elust tegelikult on saanud, et inimesed anuvad minult kasutatud vannivett?» 

Loe ka: Amatöörsportlaste võimalus saada miljonäriks

Samas on säärased palved ja kommentaarid veel süütud, sest Dunne'i on sotsiaalmeedias ka ähvardatud. Näiteks 2021. aasta detsembris kirjutati talle Instagrami: «Sa ei jõua täna elusalt oma ühiselamusse.»

Liiga ülevoolavaks võib osutuda ka positiivne tagasiside, sest kauni neiu südant on võistluste eel, ajal ja järel lootnud vallutada sajad, kui mitte tuhanded teismelised poisid. Nende kurvastuseks aga Dunne on suhtes pesapallitäht Paul Skenes'iga, kes mängib Pittsburg Piratesi ridades MLBs.

Märksõnad

Tagasi üles