Tänak ja Ogier jätkavad FIA torkimist (3)

Copy
Sébastien Ogier (vasakul) ja Ott Tänak.
Sébastien Ogier (vasakul) ja Ott Tänak. Foto: Vincent Thuillier/Hyundai Motorsport

Reedel algas autoralli MM-sarja Tšiili etapp. Pärast esimest ja teist kiiruskatset andsid nii Sébastien Ogier kui ka Ott Tänak napisõnalised kommentaarid.

Tänak rääkis neljapäeval, et praegu on F1s ja WRCs sõitjad saanud karistada, sest on esinenud kas vulgaarse sõnavaraga või esitanud ametnike kohta karme süüdistusi. Seda viimast tegi Kreeka MM-rallil Sébastien Ogier ja sai selle eest tingimisi karistuse.

«Seda on Sebiga juhtunud rallis, aga nüüd näeme seda ka F1s. Kui mõelda nendele asjadele tervikuna, siis mulle tundub, et meid jälgitakse. Vaatame, kuidas see jätkub. Raske öelda, mis on selle eesmärk. Võib-olla peaks promootor valima poole ja selgitama meile, mida nad ootavad. Raske on teada, kuidas käituda,» selgitas Tänak rallit.fi-le.

Torked FIA suunas jätkusid ka pärast esimest kiiruskatset. «Pole suurt midagi öelda. Praegu poleks meie kommentaar ka positiivne,» ütles eestlane otse-eetris.

Kuigi katsevõidu teeninud Ogier oli 9,1 sekundit Tänakust kiirem, siis otse-eetris rääkides jäi temagi napisõnaliseks. «Kõik on hästi, hea algus,» sõnas prantslane pärast lühikest mõttepausi ja pöidla viibutamist.

Sarnast joont hoidsid mõlemar ralliässad ka pärast teist kiirustkatset. Tänak: «Täpselt nagu enne. Ei lähe ülemäära hästi ja me ei saa ka kommenteerida.»

Ogier: «Tere hommikust. Olete õigesti aru saanud, mul pole palju öelda.»

Reporter: «Mis peaks juhtuma, et sa meiega räägiks?»

Ogier: «Vabandust, ma ei kuulnud teid praegu.»

Postimees hoiab kolm päeva vältaval Tšiili rallil kätt pulsil otseblogi vahendusel.

Tagasi üles