Triatleet Marko Albert valmistub hooajaks

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Albert Pekingi olümpial.
Marko Albert Pekingi olümpial. Foto: Raigo Pajula/Postimees

Triatleet Marko Albert kirjutab oma blogis, et pärast puhkust on treeningrütmi raske saavutada.

«Ainult puhkuse aeg läheb kiirelt ja kergelt, pärast selle lõppemist on kõik jälle vastupidi. Asjad lähevad aeglaselt ja raskelt. Seekord on uuesti alustamine kuidagi eriliselt raske. Olenemata sellest, et saan harjutada kodus ning väljas on tunda kevade hõngu. Esimesed korralikud treeningud tegin selle nädala alguses. Panin siis endale uuesti ka Suunto pulsoka ning GPSi peale, mis näitas mulle kohe ja otse karme numbreid» kirjutab Albert Rattaprofid.ee blogis.

«Oleme koos treeneriga teinud otsused, kuidas läheneda suvisele hooajale. Eelkõige loodan tõsta ettevalmistuses jooksukilomeetrite ja kvaliteetsete tempojooksude mahtu, jättes samaks ujumise ja ratta mahu.»

Albert võistleb 24. juunil USAs Syracuse´is ja 15. juulil Racine´is. «Kahe võistluse vahepeal ronin ka kolmeks nädalaks keskmäkke ja vaatan, mis seal saama hakkab. Siiani olen vaid korra saanud keskmäes olla, kuid siis ainult nädala ning põhitegevuseks oli suusatamine. Seekord siis samuti natukene erakordne viis proovimiseks. Peale esimest nädalat, mis läheb Syracuse´ist taastumiseks on kaks tervet nädalat töö tegemiseks,» kirjutab triatleet.

«Igal juhul on ees huvitavad ajad ja kui ma vahepeal suurt midagi ei kirjuta siis on kaks võimalust. Esimene, et kõik on hästi ja teine, et kõik on kehvasti. Esimese korral ei viitsi oma töövõite blogis kogu aeg esitleda ja teisel juhul tegelen probleemi lahendamisega.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles