Cavendish võttis Girol etapivõidu, Kangert 28.

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mark Cavendish võttis autasustamisele kaasa ka oma pisitütre, tänavu 3. aprillil sündinud Delilah Grace’i.
Mark Cavendish võttis autasustamisele kaasa ka oma pisitütre, tänavu 3. aprillil sündinud Delilah Grace’i. Foto: SCANPIX

Itaalia velotuuri täna sõidetud viienda etapi võitis grupifinišis britt Mark Cavendish (Team Sky). Tanel Kangert (Astana) ületas lõpujoone samuti suures grupis ja sai 28. koha.

209 kilomeetri pikkuse raskete tõusudeta etapi algfaasis peagrupis põgenenud jooksikud said püütud umbes 20 kilomeetrit enne finišit ning võitja selgus grupifinišis. Taas oli võimsamas hoos Cavendish, teise koha sai Matthew Goss (Orica GreenEdge) ning kolmandaks tuli Daniele Bennati (RadioShack - Nissan), vahendab Rattaprofid.ee.

See oli Cavendishile tänavusel Giro d’Italial teine etapivõit. 26-aastane britt võttis autasustamisele kaasa ka oma pisitütre, tänavu 3. aprillil sündinud Delilah Grace’i.

Kokkuvõttes jätkab velotuuri liidrina leedulane Ramunas Navardauskas (Garmin-Barracuda). Ka teine ja kolmas koht kuuluvad sama meeskonna ratturitele - teiseks tõusis täna 4. koha saanud Robert Hunter ja kolmandaks Ryder Hesjedal. Kangert tõusis kokkuvõttes 24. kohale.

Homme on Itaalia velotuuril kavas 6. etapp, mis on juba mõnevõrra künklikum.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles