Kanepi: olin alguses väga närvis

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaia Kanepi
Kaia Kanepi Foto: SCANPIX

Eesti esireket Kaia Kanepi (WTA 23.) pidi Prantsusmaa lahtiste tennisemeistrivõistluste veerandfinaalis tunnistama edetabeli teise reketi Maria Šarapova 6:2, 6:3 paremust.

«Olin alguses väga närvis ja läks aega, enne kui harjusin,» tunnistas Šarapovaga French Openi peaväljakul mänginud Kanepi. «Enne mängu oli kõik hästi, aga väljakule minnes tuli närv sisse. Mulle meeldib suurel väljakul mängida, arvatavasti oli asi selles, et vastas oli Šarapova – teadsin, et mängin hea tennisisti vastu.»

Kanepi murdis küll kolm korda Šarapova servi ja tal oli veelgi võimalusi, aga neist täna võiduks ei piisanud. «Mingid hetked mul olid, aga need jäidki hetkedeks ja midagi suuremat ma sealt välja võluda ei suutnud,» nentis ta. «Aga ma ikka uskusin, et mul on veel võimalus, mulle meeldis väljakul olla, ma ei tahtnud, et mäng nii kiiresti lõppeks.»

Karjääri jooksul teist korda Prantsusmaa lahtistel ja üldse suure slämmi turniiridel neljandat korda veerandfinaali jõudnud Kanepi ei näinud siiski põhjust nukrutsemiseks. «Enam pole midagi teha, seetõttu pole ka põhjust olla pettunud, minu arvates oli ikkagi hea turniir, olen rahul,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles