Pique: poolfinaali saatust ei otsusta minu duell Ronaldoga

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gerard Pique jõudis Manchester Unitedit esindada kõigest 23 korral. Seejärel Sir Alex Ferguson loobus mehe teenetest.
Gerard Pique jõudis Manchester Unitedit esindada kõigest 23 korral. Seejärel Sir Alex Ferguson loobus mehe teenetest. Foto: SCANPIX

Jalgpalli EMil peetakse homme esimene poolfinaal, kus vastamisi lähevad Hispaania ja Portugali koondised.

Mängu eel on palju kõneainet pakkunud Portugali ründetähe Cristiano Ronaldo ja Hispaania koondise kaitsja Gerard Pique´ vastasseis.

Pique ise ei usu, et kahe mehe vastasseis kohtumise saatuse määrab. «Poolfinaal ei saa olema duell minu ja Ronaldo vahel. See mõte tuleb teil peast visata,» ütles jalgpallur pressikonverentsil ajakirjanikele.

Mehed on tihti vastamisi ka Hispaania liigas, kus Pique kuulub FC Barcelona ja Ronaldo Madridi Reali rivistusse. «Siin mängivad Hispaania ja Portugal, mitte Barcelona ja Madrid. Minu ja tema rolli ei maksa üle tähtsustada.»

«Vastab tõele, et olen varem Ronaldo vastu kaitses hästi hakkama saanud, ent võitja määrab siiski meeskondlik mäng,» lisas Pique.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles