Flavio Briatore peab kahte vormel-1 etappi liiga kulukaks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso (vasakul) ja Flavio Briatore
Fernando Alonso (vasakul) ja Flavio Briatore Foto: AP / Scanpix

Renault tiimipealik Flavio Briatore teatas, et talle küll meeldiks, kui Roomas toimuks vormel-1 MK-etapp, kuid pole kindel, kas Itaalia saab endale kahte etappi lubada.

«Rooma grand prix idee on imetlusväärne, kuid meil on juba Monza etapp ja ma ei usu, et saaksime korraga pidada kahte grand prix’d,» sõnas Briatore Rai raadiole. «See on tõenäoline vaid siis, kui üks jääks ära. Kahte on raske ülal pidada.»

Eelmisel nädalal teatas vormel-1 juhtfiguur Bernie Ecclestone, et Rooma linn võib GP korraldusõiguse saada juba 2013. aastaks, kui Itaalia pealinn teatud tingimused täidab.

Linn töötab parasjagu endise võidusõitja ja superbike sarja korraldaja Maurizio Flammini plaani kallal, mille järgi etapp toimuks äärelinnas.

«Rooma on unikaalne paik. Olen rääkinud Flaminniga ja võin anda võidusõidu Roomale 2013. aastaks teatud tingimustel,» kirjutas Ecclestone Rooma linnapea Gianni Alemannole. «Olen ühtlasi valmis otsima vajalikku toetust, et üritust teie linnas korraldada

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles