Šadeiko: arvestades möödunut, pean olema rahul

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grit Šadeiko.
Grit Šadeiko. Foto: Liis Treimann

Londoni olümpia seitsmevõistluses 6013 punktiga 22. koha saanud Grit Šadeikos valitsesid pärast võistlust vastakad tunded. Tulemusest rääkides tõdes ta, et arenguruumi on veel küllaga, kuid samas nentis, et peab olema rahul. «Arvestades operatsiooni ja seda, et talv jäi minu jaoks vahele ning paranedes alustasin treeningutega sisuliselt nullist, on mul hea meel, et üldse siin võistlesin,» lausus ta.

Vaatamata kõikidele probleemidele olid Šadeiko enda lootused siiski kõrged. Eelkõige tuginesid need Helsingi EMi avapäeval näidatud headele tulemustele. Olümpiavõistluses aga asjad nii hästi ei õnnestunud, lõppkohta mõjutas seegi, et tase erakordselt kõrge. «Teha 6000 punkti ja saada kõigest 22. koht… metsik tase,» õhkas Šadeiko. «Kogu olümpiavõistlus jättis vägeva mulje, kaasaelamine oli võimas, eriti muidugi omadele. Kui saab iga nelja aasta tagant sellises võistluses osaleda, on vahva.»

Šadeiko ei kuuluta veel hooaega lõppenuks, vaid osaleb üksikalade Eesti meistrivõistlustel ja kui õnnestub, siis teeb sügisel ka ühe seitsmevõistluse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles