Politsei arreteeris Londoni olümpial pealtvaataja, kuna ta ei naeratanud

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
JAlgratturite grupisõit Londoni olümpial.
JAlgratturite grupisõit Londoni olümpial. Foto: SCANPIX

Londoni olümpiamängude esimesel võistluspäeval vahistas kohalik politsei meestjalgratturite grupisõitu vaadanud mehe, kuna ta ei naeratanud.

54-aastane Mark Worsfold rääkis ajakirjanikele, et ta suruti politsei poolt vastu maad ning tema käed pandi raudu just sel hetkel, kui ratturid temast möödusid, kirjutab Daily Mail.

Idamaiste võitluskunstide õpetaja ja endine sõdur vahistati aga väga kummalistel asjaoludel. Nimelt selgus, et 54-aastane mees peeti kinni, kuna kõik tema ümber olnud inimesed naeratasid ja olid lõbusad, kuid tema ei naeratanud.

Lisaks äratas politsei meelest kahtlust tema riietus ning lisaks seisis ta ühe protesteerijate grupi lähedal. Kokku kuulasid politseinikud meest üle viis tundi ja ühel hetkel hakkas Worsfoldi taga otsima ka tema abikaasa, kuna 54-aastane mees ei ilmunud oma tütre üheksandale sünnipäevale.

«Ma istusin ja mõtlesin omi mõtteid ning ühel hetkel lükati mind pikali ja pandi minu käed raudu. Seejärel nägin jalgrattureid korraks vaid teiste inimeste jalgade vahelt,» rääkis Worsfold. «Mind arreteeriti, kuna ma ei naeratanud. Mul on Parkinsoni tõbi.»

Hiljem loomulikult politseinikud vabandasid juhtunu tõttu ning nende sõnul võttis Worsfold ka nende vabanduse vastu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles