Fabregas: Medel vääris punast kaarti

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cesc Fabregas
Cesc Fabregas Foto: SCANPIX

Laupäevaõhtuses Hispaania jalgpalliliiga kohtumises Sevillaga vastaste poolkaitsjale Gary Medelile punase kaardi teeninud Barcelona poolkaitsja Cesc Fabregas tunnistas, et Medeli viga oli tema arvates kindlalt eemaldamist väärt.

72. minutil Sevilla 2:1 eduseisus toimunud intsidendis põrkasid pallivälises olukorras kaks meest kokku, mispeale viskus Fabregas eemale, viidates sellele, et Medel oli teda peaga löönud. Kordused näitasid aga, et puude oli minimaalne, otsest löögiliigutust polnud ning Fabregas tegeles suuresti näitlemisega. Olukorda mitte näinud kohtunik andis Tšiili koondislasele Medelile aga punase kaardi, vahendab Soccernet.ee.

Hoolimata videokorduste pealt nähtavast on Fabregas aga veendunud, et Sevilla mängija vääris eemaldamist. «Ta läks mu näole vastu ning jalgpallimaailmas on oluline ka kavatsus. Kui tahate, teen teile samamoodi ja öelge mulle siis, kas see oli punane kaart või mitte,» ütles Fabregas ajakirjanikele.

Meenutuseks vaata videot kõnealusest intsidendist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles