Ahjupera: klubikaaslased lubasid Eesti 3:0 alistada

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondise treening Lilleküla staadioni harjutusväljakul. Ragnar Klavan (vasakul) ja Jarmo Ahjupera.
Eesti jalgpallikoondise treening Lilleküla staadioni harjutusväljakul. Ragnar Klavan (vasakul) ja Jarmo Ahjupera. Foto: Mihkel Maripuu

Ungari jalgpalliklubi Györi ETO ridadesse kuuluva Eesti koondise ründaja Jarmo Ahjupera sõnul loodavad ungarlased homme MM-valikkohtumises suureskoorilist võitu.

Samas on Tallinnasse tulnud Ungari koondise ridades ka mõned Ahjupera klubikaaslased. «Homses koosseisus on neli minu klubikaaslast. Tegemist on heade mängumeestega, kes on klubis kõik hästi mänginud,» sõnas Ahjupera.

Eesti koondise ründaja sõnul räägitakse Ungaris iga valiktsükli eel võimalikust pääsust finaalturniirile ja tema klubikaaslased tegid samuti enne reedest kohtumist suuri sõnu. «Mängijad on väga enesekindlad ning teatasid, et võidavad 3:0. Ütlesin neile, et olge rahulikud, nii lihtne see ei ole,» märkis Ahjupera. «Samas sealsed inimesed ja treenerid usuvad, et tuleb raske kohtumine.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles