Rüütli: ungarlased tahavad häbi maha pesta

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondise peatreener Tarmo Rüütli.
Eesti jalgpallikoondise peatreener Tarmo Rüütli. Foto: Andres Haabu

Eesti jalgpallikoondise peatreener Tarmo Rüütli märkis tänasel pressikonverentsil, et Ungari koondis soovib kindlasti pärast Hollandi käest saadud 1:4 kaotust näidata poolehoidjatele paremat esitust.

«Kodus Hollandiga mängides lootsid nad kindlasti paremat tulemust. Pehmelt öeldes jäid nad natuke häbisse ja nad tahavad Eestit kasutada meeskonnana, kelle peal häbi maha pesta,» sõnas Rüütli.

Tänasel pressikonverentsil Rüütli homset algkoosseisu ei avaldanud, kuid märkis, et vigastuse tõttu pole pidanud ühtegi mängijad kindlalt kõrvale jätma. Traumadega on seni hädas olnud Ragnar Klavan, Aleksandr Dmitrijev, Taijo Teniste ja Andres Oper. «Päris 100 protsenti ei saa kellegi kohta öelda, et ta oleks väljas. Võib-olla tuleb koosseisuga laveerida. Kõik on võimelised mängima ja arvan, et kui paneksin nad mängu, siis nad mängiksid selle kohtumise ka ära,» sõnas Rüütli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles