Video: Ojamaa andis võidumängus kannaga kauni väravasöödu

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henrik Ojamaa Motherwelli särgis.
Henrik Ojamaa Motherwelli särgis. Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondislase Henrik Ojamaa koduklubi Motherwell võitis Šotimaa meistriliigas 3:1 St Johnstone'i ja lõpetas sellega viiemängulise võiduta seeria.

Eestlane oli osaline kahe värava sünnis - juba avaminutil tõrjuti Ojamaa pealelöök Jamie Murphy jalale, kes avas skoori. 38. minutil kasvatas Murphy kodumeeskonna eduseisu, 73. minutil andis aga Ojamaa suurepärase kannasöödu Nicky Law'le, kes lõi Motherwelli kolmanda värava.

Avapoolajal avanes Ojamaal endal samuti üks suurepärane võimalus skoori teha, kui ta näppas palli vastaste väravavahilt Alan Mannuselt, kuid saatis selle siis üle värava. 81. minutil puhkama vahetatud eestlasel on sel hooajal liigas väravatearve endiselt avamata. Motherwell tõusis võiduga tabelis kuuendale kohale, olles kogunud 16 punkti. Samas on neil konkurentidest mäng vähem peetud ja kolmas koht jääb vaid kahe punkti kaugusele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles