Kuuldused said tõeks: Citroën palkas Loebi kohale Sordo

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Dani Sordo
Dani Sordo Foto: SCANPIX

Nagu juba kuluaarides sahistatud oli, palkaski Citroëni rallitiim järgmisel hooajal vaid kolmel MM-etapil kaasa tegeva üheksakordse maailmameistri Sebastien Loebi kohale Dani Sordo, kes viimasel kahel aastal sõitis Miniga.

Asjade selline käik mõjutab ilmselt ka Ott Tänaku edasist saatust. Kuna Sordo siirdus Citroëni, on üsna tõenäoline, et M-Spordis sõidavad uuel hooajal kaks norralast: kogenud Petter Solberg ja Mads Østberg, kes oli esialgu samuti Citroëni vaateväljas.

Citroën ja Sordo lõid esialgu käed 2013. aasta hooajaks, teatas tiim oma koduleheküljel. Sordo on ka varasemalt Citroëniga sõitnud, tegelikult on 29-aastane hispaanlane oma karjääri 98 WRC rallist koguni 80 läbinud Citroëniga.

«Hindasime, kes sobiks järgmisel aastal Mikko Hirvoneni kõrvale meie tiimi, mõistagi kuulus Dani kandidaatide nimekirja tippu ja tema sõit Hispaania rallil tõestas, et ta on endiselt väga hea,» selgitas Citroëni tiimipealik Yves Matton. «Dani meeldib tiimis kõigile ja meil on hea meel, et ta naaseb.»

«Mõistagi olen väga rahul, et saan uuesti liituda tiimiga, millest mul on nii palju häid mälestusi. Citroën oli mu esimene valik,» kommenteeris Sordo. «Näen Citroëni naasmises head võimalust. Ootan siiani oma esimest võitu WRC-sarjas ja ma tahan seda järgmisel aastal saada!»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles