Kiirem mäng tõi positiivseid emotsioone

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
BC Kalev/Cramo keskmängija Bamba Fall.
BC Kalev/Cramo keskmängija Bamba Fall. Foto: Liis Treimann

BC Kalev / Cramo teenis pärast peatreenerivahetust esimese võidu, kui korvpalli Balti liigas alistati võõral väljakul 73:61 alagrupi autsaider LSU/Baltai.

Eilses kohtumises suutsid kalevlased juba paremini ellu viia peatreener Alar Varraku ja abitreener Martin Müürsepa plaane ning mäng aeti kiiremaks, mis tõi ka edu. Lisaks kasutati edukalt ära oma korvialust võimsust ja nii olid ka meeskonna resultatiivseimad eesliinimehed – Gary Wilkinsoni arvele jäi 21, Frank Elegari kontosse 15 ja Bamba Falli nimele 13 punkti.

«Täna (eile) oli juba asi päris hea. Saime mängu hästi jooksma ning kiire mängu pealt tuli vajalikke lihtsaid korve. Vahepeal tekkis küll väike kramp, kuid ka sellest õnnestus üle olla,» oli Varrak hoolealustega rahul. «Meie eesmärk on ajada mäng kiiremaks ja anda rohkem palli korvi alla, kuid ega ühe päevaga väga suuri muutusi ei jõua ka läbi viia.»

Baltai alistamisega suutsid kalevlased nüüd lõpu panna ka viiemängulisele kaotuste seeriale. «Eks kõik viimasel ajal toimunu on kõigile mõjunud ning meil oli vaja võiduga kaasnevaid positiivseid emotsioone,» lisas Varrak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles