Salapärast haigust põdenud Lindsay Vonn: tundsin end 100-aastasena

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lindsay Vonn.
Lindsay Vonn. Foto: SCANPIX

Pikalt kõhuvalu tõttu treeningutelt eemal olnud mäesuusataja Lindsay Vonn on kummalisest haigusest lõpuks paranenud ja võistleb Lake Louise'i MK-etapil.

«Haigus, mis mind kaheks ööks haiglasse saatis ja ei lasknud 11 päeva mingisugust trenni teha, oli väga hirmutav,» kirjutab Vonn oma MK-sarja blogis.  

«Esialgu arvasin, et tegu on tavalise gripiga. Käisin kolm korda haiglas, enne kui mind sisse võeti. Mulle tehti mitmeid analüüse ja alguses arvati, et tegu on Crohni haigusega. See oleks tähendanud eluaegset probleemi. Lisaks rääkisid arstid mitmest teisest raskest haigusest ja see kõik oli väga hirmutav.»

«Valu oli väga tugev ja ka mitmed valuvaigistid ei andnud tulemusi. Lõpuks aitasid antibiootikumid asja kontrolli alla saada,» kirjutab Vonn. «Kui ma lõpuks haiglast välja sain, siis väsitas iga lihtsamgi tegevus mu väga ära. Ka trepist kõndimine oli vaevarikas, tundsin end 100-aastasena. Pidin palju vaeva nägema, et taas treenima saaksin hakata.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles