Skandaal: raskekaalu poksi MM-tiitli matšis anti positiivne dopinguproov

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mariusz Wachi (vasakul) on tabanud järjekordne Vladimir Klitško valus löök. Vaatamata korralikule tümitamisele pidas Wach vastu kõik 12 raundi.
Mariusz Wachi (vasakul) on tabanud järjekordne Vladimir Klitško valus löök. Vaatamata korralikule tümitamisele pidas Wach vastu kõik 12 raundi. Foto: AP/Scanpix

Saksamaa väljaanne Bild kirjutab, et 10. novembril peetud raskekaalu tiitlimatšis Vladimir Klitško ja Mariusz Wachi vahel anti positiivne dopinguproov.

Nimelt teatas Saksamaa Poksiföderatsiooni president Thomas Puetz, et Wachi A-proovist leiti anaboolsete steroidide kasutamise jälgi. Kui positiivseks osutub ka B-proov, seisab poolaka jaoks eest aasta pikkune võistluskeeld.
 
Pärast 10. novembril peetud matši imestasid paljude eksperdid, kuidas Wach hoolimata korduvalt teda pähe tabanud löökidest püsti jäi. Matš lõppes Klitško paremusega punktidega.

«Ma tegin mis ma suutsin, kuid ta lihtsalt ei kukkunud,» sõnas Klitško pärast matši.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles