Selver ja Pärnu jõudsid ülikindlate võitudega võrkpalli karikafinaali

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiitel on kaitsta Tallinna Selveril.
Tiitel on kaitsta Tallinna Selveril. Foto: Elmo Riig / Sakala

Võrkpalli meeste karikavõistluste finalistid on Tallinna Selver ja Pärnu, kes olid poolfinaalides kindlalt üle vastavalt Võrust ja Tartust.

Tiitlikaitsja Selver ei jätnud esimeses poolfinaalis 3:0 (19, 17, 17) võiduga Võru Võrkpalliklubile mingit võimalust. Selveri parim oli 12 punkti toonud Martti Juhkami, Argo Meresaar ja Hindrek Pulk toetasid teda 8 ning Andri Aganits ja Timo Tammemaa 7 punktiga. Võrule tõi Karl Jaani 11 ja Andris Õunpuu 10 punkti.

Teises poolfinaalis näitas Pärnu veel võimsamat üleolekut Tartu vastu, andes 3:0 võidumängus vastasele geimides vastavalt 15, 17 ja 19 punkti. Kardo Kõresaar ja Andrus Raadik tõid Pärnule 12, Siim Põlluäär 10 punkti. Tartu parim oli 9 punktiga Viktors Korzenevics.

Pühapäeval kell 13 toimub Viljandi Metalli ja Famila/Võru VK osvõtul naiste finaalmäng, kell 16 algab meeste esikohamäng.

Mängudest teeb veebis otseülekande Tipikas.TV.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles