Klandorf: me oleme ebaprofessionaalne klubi

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalle Klandorf
Kalle Klandorf Foto: Raigo Pajula / Postimees

Korvpalli meeste karikavõistluste poolfinaalis Raplale suurelt kaotanud Tallinna Kalevi peatreener Kalle Klandorf oli pärast mängu oma meeskonna suhtes kriitiline.

«Professionaalsed klubid mängivad iga mäng hästi. Meie oleme ebastabiilsed, seega ebaprofessionaalne klubi. Mängijad ei oska sellisteks mängudeks valmistuda. Rapla tahtis seda võitu rohkem,» lausus Klandorf alaliidu pressiteate vahendusel.

Rapla üheks paremaks kerkinud Raido Ringmetsa meeleolu oli mõistagi risti vastupidine.
«Seda tunnet on raske kirjeldada, see on lihtsalt nii super. Kõik, mis me enne riietusruumis kokku leppisime, viisime platsil ellu ja asjad õnnestusid. Ülejäänu on ajalugu,» rääkis kaksikduubli teinud Raido Ringmets. Küsides Ringmetsalt, keda ta homme endale vastaseks ootab, sõnas ta: «Mõlemad on tugevad meeskonnad, kuid tahaks isiklikult Cramoga mängida, kuna me ei ole nendega sel hooajal veel mänginud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles