Võimsa sõiduga juunioride meistriks tulnud Talihärm oli Sauest kiirem, Lehtla põrus

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Johanna Talihärm
Johanna Talihärm Foto: Peeter Langovits

Otepääl toimuvatel laskesuusatamise Eesti meistrivõistlustel tegi naiste 7,5 km sprindidistantsil väga hea võistluse Johanna Talihärm, kes eksis tiirudes vaid korra ja võitis kindlalt juunioride meistritiitli. Aeg 21.55,5 oleks seejuures andnud Talihärmile kindla esikoha ka naiste konkurentsis.

Naiste seas krooniti Eesti meistriks siiski Eveli Saue, kes tegi samuti ühe möödalasu, kuid sai ajaks 22.41,7. Hõbemedal kuulus Kristel Viigipuule, kes kaotas puhta laskmise juures Sauele 13,6 sekundiga. Pronksi sai Kadri Lehtla, kes läks täielikult alt laskmisega – esimeses tiirus jäid üles kõik viis märki ja teisestki tiirust lisandus üks eksimus. Lõpuks kaotas Lehtla Sauele 2.11,7.

Meeste 10 km rajal võitis Eesti meistritiitli Kauri Kõiv, kes eksis tiirudes kaks korda ja sai ajaks 26.19,2. Kolmel korral vääratanud Indrek Tobreluts kaotas talle 36,7 sekundiga, pronksmedali sai kaks trahvi teeninud Daniil Steptsenko, kellel kogunes Kõviule kaotust 1.14,8. Võistlus ebaõnnestus Roland Lessingul, kes tegi kuus möödalasku ja pidi leppima viienda kohaga.

Meesjuunioride seas teenis meistritiitli Kalev Ermits, kes hoolimata neljast trahviringist edestas Jaan Koolmeistrit lõpujoonel enam kui minutiga. Koolmeister eksis tiirudes korra.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles