Video: Bryant ja Howard särasid, kuid Lakers kaotas jälle

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Steve Nash (vasakul) ja Kobe Bryant pidid taas kaotuse vastu võtma.
Steve Nash (vasakul) ja Kobe Bryant pidid taas kaotuse vastu võtma. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA kaotas Los Angeles Lakers kolmanda mängu järjest - ehkki põhimehed Kobe Bryant ja Dwight Howard tegid statistiliselt vägeva mängu, jäädi kodus 105:112 alla Denver Nuggetsile.

Bryanti kolmene tõi Lakersi 30 sekundit enne lõppu vaid kolme punkti kaugusele ja järgmisel rünnakul hiilgas blokiga Howard, kuid pall sattus otse kolmepunktijoone taga seisnud Danilo Gallinarile, kelle tabav kaugvise osutus ka võidukorviks. Mäng lõppes valusalt Pau Gasoli jaoks, kes sai minut enne lõpuvilet hoobi nina pihta ja pidi verejooksu tõttu väljakult lahkuma.

Bryant viskas lõpuks 29 punkti ja andis 7 korvisöötu ning Howard kordas oma karjääri parimat tulemust, võttes koguni 26 lauapalli. Lakersi keskmängija blokeeris lisaks neli viset ja viskas 14 punkti, Metta World Peace kogus 16 punkti.

Ühtlaselt skoori teinud Nuggetsi parim oli 21 punkti ja 10 lauapalliga Ty Lawson, Gallinari lisas 20, JaVale McGee 17 ja Andre Iguodala 15 punkti. Viimasest viiest mängus neli kaotanud Lakers on läänekonverentsis endiselt alles 11. kohal, play-off'i viiv positsioon jääb hetkel kolme võidu kaugusele.

Vaata videot siit.

Kõik tulemused:

Toronto Raptors - Oklahoma City Thunder 92:104

Miami Heat - Washington Wizards 99:71

Detroit Pistons - Charlotte Bobcats 101:108

Phoenix Suns - Memphis Grizzlies 81:92

Los Angeles Lakers - Denver Nuggets 105:112

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles