Sel hooajal on vormel-1 kalendris 19 etappi

, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: SCANPIX

Vormel-1 MM-sarja boss Bernie Ecclestone teatas, et tänavusel hooajal on algselt lubatud 20 sõidu asemel kalendris 19 etappi.

Eelmise aasta lõpus teatas Rahvusvaheline Autoliit (FIA), et 2013. aasta kalendris on 20 etappi, neist 21. juuli sõit pidi toimuma Euroopas, kuid kohta ei avalikustatud ning meedias spekuleeriti Türgi, Prantsusmaa või Austria etapist, vahendab Planet-F1.

Nüüd aga sõnas Ecclestone Reutersile, et etapp oleks pidanud toimuma Türgis, kuid läbirääkimised luhtusid ning seetõttu on kalendris vaid 19 etappi.

Lisaks avaldas Ecclestone, et Saksamaa GP sõidetakse suure tõenäosusega Nürburgringil, mitte Hockenheimis. «See peaks olema Nürburgring, püüame teha, et nii ka läheks,» lubas ta.

Nürburgringi esindaja aga ütles veebiküljele GPUpdate.net, et midagi kindlat veel pole. «Läbirääkimised alles kestavad ja me ootame vastust enda ettepanekule,» sõnas kõneisik.

2013. aasta MM-sarja kalender:

17. märts Austraalia GP

24. märts Malaisia GP

14. aprill Hiina GP

21. aprill Bahreini GP

12. mai Hispaania GP

26. mai Monaco GO

9. juuni Kanada GP

30. juuni Inglismaa GP

7. juuli Saksamaa GP

28. juuli Ungari GP

25. august Belgia GP

8. september Itaalia GP

22. september Singapuri GP

6. oktoober Korea GP

13. oktoober Jaapani GP

27. oktoober India GP

3. november Abu Dhabi GP

17. november USA GP

24. november Brasiilia GP

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles