Moskva CSKA jätkab Euroliiga vahegrupis täiseduga

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
CSKA ja Brose Basketsi mäng.
CSKA ja Brose Basketsi mäng. Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliiga vahegrupimängus alistas Moskva CSKA Brose Basketsi 90:83.

CSKA resultatiivseim oli 19 punkti ja 10 lauapalliga Viktor Hrjapa, Brose Basketsile tõi Bostjan Nachbar 35 punkti. CSKA jätkab E-vahegrupis täisedu kolme võiduga, Brose Baskets on kaotanud kolm senipeetud kohtumist.

Ateena Panathinaikos alistas samas vahegrupis 78:73 Malaga Unicaja. James Gist tõi Panathinaikosele 17 silma, kaotajate resultatiivseimana viskas Earl Colloway 14 punkti. Panathinaikosel on kaks võitu ja üks kaotus, Unicajal üks võit ja kaks kaotust.

F-vahegrupis sai Tel Avivi Maccabi 91:73 jagu Fenerbache Ülkerist. Ricky Hickman oli 24 punktiga Maccabi tulemuslikeim, Ülkeri ridades viskasid 15 punkti Bo McCalebb, Romain Sato ja Bojan Bogdanovic. Maccabi on võitnud ühe ja kaotanud kaks mängu, Fenerbachel on kirjas kolm kaotust.

Teises F-vahegrupi mängus sai Caja Laboral 77:51 jagu Istanbuli Besiktasist. Brad Oleson tõi võitjatele 13 punkti, Istanbuli klubi resultatiivseim oli 12 punktiga Daniel Ewing.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles