Hiina klubi teatas, et Chelsea legendist saab nende kapten! Meest lubati kohelda nagu jumalat

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Frank Lampard on tänavu näidanud Londoni Chelsea ridades head vormi.
Frank Lampard on tänavu näidanud Londoni Chelsea ridades head vormi. Foto: SCANPIX

Viimasel ajal on ringelnud Londoni Chelsea poolkaitsja Frank Lampardi kohta igasugu kuulujutte ning suure tõenäosesega on mees suvel tiimist lahkumas. Seda siiski mitte omal soovil, vaid klubi ei soovi lihtsalt 34-aastase poolkaitsja jätkamist.

Viimati tegi megarikas Hiina klubi Guizhou Renhe aga Lampardile suurejoonelise pakkumise ja hiinlased olid juba kindlad, et inglane liitubki nende tiimiga, kirjutab Sportsmail.

Nii teatas klubi oma kodulehel, et Lampardist saab nende mängija ja lisaks antakse talle ka kaptenipael. Mehe nädalapalgaks oleks seejuures saanud uskumatud 315 000 eurot. Lepingu pikkuseks oleks olnud kaks aastat ja inglane oleks pidanud juba märtsis olema hiinlaste juures.

Siiski Lampard oma nõusolekut ei andnud. «Lampardile pakutud leping oli lihtsalt uskumatu ning teda oleks seal koheldud nagu jumalat. See oleks olnud tema jaoks suurepärane seiklus. Kuigi peeti väga palju läbirääkimisi, siis Lampard ei andnud kordagi oma nõusolekut ja natuke aega tagasi andus Guizhou Renhe lõplikult alla,» teatas läbirääkimistele lähedal seisnud isik.

Lisaks on viimasel ajal Lampardi teenete vastu huvi tundnud Los Angeles Galaxy, Manchester United, Torino Juventus, Lazio, Monaco ja Fiorentina.   

 

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles