Malaga kaebas eurosarjast eemaldamise spordiarbitraaži

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Malaga mängijad.
Malaga mängijad. Foto: SCANPIX

Malaga jalgpalliklubi kaebas spordiarbitraaži Euroopa jalgpalliliidu UEFA otsuse, millega nad eemaldati võlgade tõttu aastaks eurosarjadest.

Käesoleval hooajal 16 parema hulka jõudnud Malagal pole vastavalt UEFA otsusele tuleval aastal enam asja ei Meistrite liigasse ega ka Euroopa liigasse, kui nad peaksid Hispaania liiga kaudu emba-kumba jõudma. Isegi kui järgmisel aastal eurokohtadelt välja jäädakse, kehtib aastane keeld tingimisi nelja hooaja jooksul.

Lisaks pikeneb karistus kahele aastale, kui klubi ei suuda UEFFAle märtsi lõpuks tõestada, et on tasunud kõik võlad teistele meeskondadele ja oma töötajatele ning kustutanud ka maksuvõla. UEFA on juba trahvinud meeskonda 300 000 euroga.

Detsembris teatas klubi, et on jõudnud kokkuleppele maksuametiga ning asunud võlga tasuma, mille järel UEFA vabastas varem arestitud rahasummad. Maksegraafik on sõlmitud ka Osasuna klubiga ning ka Malaga enda mängijate võlgade vähendamisega tegeletakse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles