Ükski Eesti sprinter MMil poolfinaali ei jõudnud, Triin Ojaste kukkus

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triin Ojaste
Triin Ojaste Foto: Liis Treimann

Liberecis toimuval U23 vanuseklassi suusaalade MMil pääses klassikasprindis veerandfinaali neli eestlast, kuid sealt edasi poolfinaali keegi neist ei jõudnud.

Kõige õnnetumalt läks Triin Ojastel, kes kukkus oma sõidu algfaasis ja jäi konkurentidest maha. Lõpuprotokolli läks Ojastele 21. koht, Heidi Raju lõpetas võistluse 23. kohaga.

Eesti sprinterite parimaks jäi täna Raido Ränkeli 15. koht, veerandfinaalis sai ta kolmanda aja, kaotades võitjale vaid 0,6 sekundiga. Tomas Kaurson sai 29. koha.

Naiste sprindi kvalifikatsioonis oli Ojaste näidanud seitsmendat aega, kaotades kiireimale Jelena Sobolevale 5,85 sekundit. Raju sai kirja 19. aja (+10,05), Kati Tammjärv pidi 50 lõpetaja seas leppima 33. kohaga (+18,15).

Meeste sprindis pääsesid mõlemad osalenud eestlased edasi napilt - Ränkel sai kvalifikatsioonis 27. ja Kaurson 28. koha. Parimat aega näitas itaallane Federico Pellegrino, Ränkel kaotas talle 6,96 ja Kaurson 7,37 sekundiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles