Jalgpallimurul toimub täna suur hulk põnevuskohtumisi

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brasiilia uue põlvkonna esindaja Neymar (vasakul) ja vanemast generatsioonist pärit Ronaldinho
Brasiilia uue põlvkonna esindaja Neymar (vasakul) ja vanemast generatsioonist pärit Ronaldinho Foto: SCANPIX

Eesti spordisõprade pilgud on õhtul kell 21.45 suure tõenäosusega suunatud teleekraanile, et jälgida meie jalgpallikoondise heitlust Šotimaaga, kuid lisaks sellele mängude toimub maailmas veel suur hulk põnevuskohtumisi.

Eesti aja järgi kell 21.30 kohtuvad Londonis Wembley staadionil Inglismaa ja Brasiilia. Viimaseid on taas esindama kutsutud endine maailma parim jalgpallur Ronaldinho, kes lõi Inglismaa vastu hullumeelse võiduvärava 2002. aasta MMi veerandfinaalis. Järjekordselt kinnitas mees Inglismaa meediale, et just niimoodi ta seda karistuslööki plaaniski lüüa.

Kell 22 võõrustab Prantsusmaa igipõliseid rivaale sakslasi. Viimased on hädas vigastustega ning teiste seas jäävad kohtumisest eemale Miroslav Klose ja Marco Reus, Bastian Schweisteiger ja Mario Götze.

Holland võõrustab Itaaliat, Rootsi Argentinat ning Portugal võtab koduväljakul vastu Ecuadori. Valitsev maailmameister Hispaania mängib kodumurul Uruguayga.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles