Kannapööre: Chelsea pakub ikkagi Lampardile uut lepingut

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Frank Lampard on tänavu näidanud Londoni Chelsea ridades head vormi.
Frank Lampard on tänavu näidanud Londoni Chelsea ridades head vormi. Foto: SCANPIX

Briti meedia andmetel on Londoni Chelsea jalgpalliklubi omanik Roman Abramovitš teinud üllatava kannapöörde - kui veel hiljuti teatati, et klubi legendile Frank Lampardile hooaja lõppedes uut lepingut ei pakuta, siis nüüd on meeskonna mängumootorile siiski uus kontraht lauale pandud.

Chelsea otsust Lampardist hooaja lõppedes loobuda kritiseerisid fännid ja isegi teiste meeskondade mängijad. 34-aastane Lampard on näidanud sel hooajal suurepärast vormi, olles löönud Inglismaa kõrgliigas Chelsea eest juba 10 väravat. Seejuures on ta vahepealse vigastuse tõttu kaasa teha vaid 17 liigakohtumises.

Häid mänge klubisärgis kroonis eile õhtul löödud 2:1 võiduvärav Inglismaa koondise eest Brasiilia võrku. Samuti lõi Lampard kolm väravat Inglismaa septembrikuistes MM-valikmängudes Ukraina ja Moldova vastu. Lampard on käesoleva hooajaga kerkinud klubi kõigi aegade paremuselt teiseks väravakütiks, Bobby Tamblingi rekordist ehk 202 väravast lahutab teda vaid viis tabamust.

12 aastat Chelseas mänginud Lampardile tehti esmane lepingupakkumine, allikate sõnul on personaalsed tingimused veel läbi arutamata. Esialgne uudis, nagu oleks Lampard alates suvest vaba mees, tõi kaasa suure huvi teiste klubide poolt - nii soovinuks teda PSGs enda käe all näha endine Chelsea peatreener Carlo Ancelotti, Los Angeles Galaxy aga tegi poolkaitsjale konkreetse lepingupakkumise kaheks ja pooleks aastaks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles