Tallinna Selver alistas võõrsil tiitlikaitsja

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Selveri alistas Bigbank Tartu.
Tallinna Selveri alistas Bigbank Tartu. Foto: Toomas Huik

Võrkpalli Eesti-Läti ühisliigas pidi koduvõistkond Bigbank Tartu eelmise hooaja finalistide duellis pärast kahe esimese geimi võitmist leppima Tallinna Selveri vastu 2:3 (23, 24, -28, -22, -10) kaotusega. Ka kahes eelmises käimasoleva hooaja omavahelises vastasseisus oli väljakult võitjana lahkunud Selver.

Üleplatsimängijana kogus Renee Teppan 23 punkti (efektiivsus +14), Robert Täht lisas tartlastele 16 punkti. Blokis 6 punkti teeninud Kevin Soo arvele kanti 11 punkti, kirjutab volley.ee.

Kui seni oli Andri Aganits neljas Eesti-Läti ühisliiga mängus toonud 8 blokipunkti, siis nüüd tõstis noor temporündaja tähise suurepärase 10 blokipuktini mängus.

Kui tänase 2:3 kaotuse eest teenitud ühe punktiga tõusis Tartu kuuendaks, siis teisalt kadus seni püsinud teoreetiline võimalus püüda viiendat kohta. Samuti on selge, et kaheksandaks tartlased enam langeda ei saa.

Bigbank lõpetab põhiturniiri pühapäeval, kui kodusaalis mängitakse põhiturniiri võitja Pärnu Võrkpalliklubiga. Selver lõpetab põhiturniiri teisena. Nädalavahetusel peetakse Eesti-Läti ühisliigas kaheksa viimast põhiturniiri mängu.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles