Siim Paalo sai juunioride MMil lumelauakrossis 11. koha

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Siim Paalo.
Siim Paalo. Foto: Eesti Suusaliit

Türgis, Erzurumis toimunud juunioride maailmameistrivõistlustel sai Siim Paalo lumelauakrossis 11. koha ja täitis ühtlasi ka MK normi.

Magnar Freimuthi käe all treeniv BX Klubi sõitja Paalo oli väga kiirel, tehnilisel ja kohati ka ohtlikul rajal pärast esimest ajasõitu 25. kohal. Teises sõidus näitas Paalo aga hoopis uut minekut ja tulemuseks päeva 8. aeg, kaotust võitjale Lucas Eguibarile (Sotši MK-etapi ajasõidu võitja)  1,5 sekundit. Sotši MK -tapi võitjale Alessandro Haemmerlele jäi Paalo alla vaid 0, 5 sekundit. Kahe ajasõidu kokkuvõttes sai Paalo 18. koha ning tagas edasipääsu veerandfinaalidesse.

Oma veerandfinaali lõpetas ta kolmandana, jäädes ülitihedas finišiheitluses alla hilisematele 2. ja 3. koha omanikele Haemmerlele ja Noorte Olümpiafestivali võitjale Jerome Lymannile. Lõppkokkuvõttes kuulus eestlasele 48 võistleja seas 11. koht ning ühtlasi tagas Paalo õiguse osaleda MK-karusellis.

Juunioride maailmameistriks tuli hispaanlane Lucas Eguibar austerlase Alessandro Haemmerle ja šveitslase Jerome Lymanni ees.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles