Eesti kelguhokikoondis sõidab MMile

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelguhokikoondis.
Kelguhokikoondis. Foto: eil.ee

Täna sõitis Eesti kelguhokikoondis MMile Jaapanisse.  Turniir peetakse 9 -16. märtsini 2013 taliolümpialinnas Naganos.

Kelguhoki MM-i B-divisjoni turniiril osaleb kuus rahvuskoondist. Eesti meeskond on teises alagrupis koos Saksamaa ja Slovakkiaga. Esimeses alagrupis mängivad Jaapan, Poola ja Suurbritannia.  
   
Eesti esimene vastane on Saksamaa koondis, kellega kohtutakse esmaspäeval, 11.märtsil päeva esimeses mängus algusega kell 14. 00 kohaliku aja järgi.

Alar Õige, Eesti koondise mängija ja mänedžer: «Eelootaval sügisel mängivad B-divisjoni kolm paremat võistkonda koos A-divisjonil kolmeks viimaseks  jäänuga Sotši Paraolümpiamängude kvalifikatsiooniturniiril. Usume, et meile on maailmameistrivõistluste B-divisjoni turniiril kolme hulka jõudmine jõukohane ja täidetav ülesanne. Läheme igat mängu mängima nagu finaali ja anname endist oma väikese koosseisu juures parima.»

Eesti meeskond osaleb turniiril 8 mängija ja 1 väravavahiga. Koondises osalevad Kaido Kalm (kapten, ründaja), väravavaht Urmo Voogla, ründajad Meelis Koppelmann, Alar Õige, Andrei Sokolov, Ivar Liiv ja Rasmus Penno ning kaitsjad Tarmo Eerma ja Tarmo Kolk.  Meeskonna treener on Pelle Sildre, teine treener Aivar Sikk ning koondisel on kaasas füsioterapeut Kaia Kollo.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles