Eesti kelguhokikoondis kaotas MMil Saksamaale

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelguhokikoondis.
Kelguhokikoondis. Foto: eil.ee

Jaapanis Naganos algasid kelguhoki maailmameistrivõistluste B-divisjoni esimesed mängud, kus Eesti meeskond kaotas 2:7 Saksamaale.

Meeskonnal tuli võistluspaika kohale jõudmisega tõsist vaeva näha. 8.märtsil Riiast Moskvasse ja sealt edasi Tokyosse lendama pidanud koondis oli sunnitud terve ööpäeva Riias veetma Aerofloti lennuki tehnilise rikke tõttu. Kohale jõudis meeskond isegi liiga viimasel minutil - 10.märtsil 25 minutit enne avatseremooniat! Korraldajad olid siiski väga vastutulelikud ja kõik meie meeskonna soovid ärajäänud treeningu asendamise ning varustuse inspekteerimise osas võeti arvesse.

Mäng algas rahulikult, kolmandal minutil tegid sakslased esimese pealeviske - pea keskjoonelt lendulastud litter oli meie väravavahile püüdmatu. Sel kolmandikul visati eestlaste väravasse veel üks litter. Teisel kolmandikul jooksis Eesti meeskonna mäng kapitaalselt kokku, mis tähendas veel nelja vastuseta väravat. Kolmandal kolmandikul suudeti vahet vähendada - Tarmo Eerma (Kaido Kalmi söödust) ja Kaido Kalmi (Ivar Liivi söödust) tabamustest. Viimasel minutil viskasid sakslased veel ühe värava, mis tegi lõpptulemuseks 2:7 (0-2, 0-4, 2-1).

Mängujärgselt võttis treener Pelle Sildre asja olemuse väga täpselt kokku: «Nii nagu me ennast ise mängule ette valmistame, nii see mäng ka kulgeb.»

Homme on Eesti meeskonnal mänguvaba päev ning kolmapäeval kohtutakse Slovakkia meeskonnaga. Mänge on võimalik ka live-ülekandena jälgida: http://www.pointstreak.com/prostats/scoreboard.html?leagueid=1601

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles