Barcelona kindlustas Kanguri vahegrupis esikoha

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Barcelona mängumees Marcelinho Huertas (vasakul) kohtumises Caja Laborali vastu
Barcelona mängumees Marcelinho Huertas (vasakul) kohtumises Caja Laborali vastu Foto: SCANPIX

Hispaania suurklubi FC Barcelona sai Euroliiga vahegrupis 11. võidu, kui koduväljakul alistati 83:74 (18:12, 24:20, 19:24, 22:18) Caja Laboral ja kindlustati F-grupi esikoht.

Kristjan Kanguri koduklubi Siena Montepaschiga edasipääsu eest võitlev Caja Laboral jõudis lõpu eel kahe punkti kaugusele (74:76), kuid sellega nende jaks ka lõppes ning kodumeeskond kirjutas tabelisse järjekordse võidu, vahendab basket.ee.

Võitjate parimaks kerkis Erazem Lorbek, kes tõi 16 punkti. Juan Carlos Navarro ja Ante Tomic lisasid kumbi 14 punkti. Üleplatsimeheks tõusis kaotajate mängumees Maciej Lampe, kes viskas 21 punkti.

Siena peab oma 12. vooru kohtumise täna õhtul, kui üliolulises välismängus kohtutakse vahegrupi punase laterna Istanbuli Besiktasega. Võit kindlustaks Kanguri klubile väga suure tõenäosusega ka koha kaheksa parima hulgas.

F-vahegrupitabeliseis (võidud/kaotused):

1. Barcelona 11/1
2. Siena 7/4
3. Olympiacos 7/4
4. BC Himki 6/5
5. Maccabi 6/5
6. Caja Laboral 6/6
7. Fenerbahce 2/7
8. Besiktas 0/9

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles