Hispaania koondises sisepinged, Ramos Barcelona poolel

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergio Ramos
Sergio Ramos Foto: SCANPIX

Ajalehe El Confidencial andmeil on Hispaania koondises tekkinud tülid, mille tulemusena on Xabi Alonso ja Alvaro Arbeloa ülejäänud meeskonnast isoleeritud.

Pärast mängu Soomega on taaskord meediasse lekkinud jutud probleemidest valitsevate maailmameistrite ridades.

Enne teisipäevast ülitähtsat mängu Prantsusmaaga olevat jõutud olukorrani, kus kaks Madridi Reali mängijat Alvaro Arbeloa ja Xabi Alonso on suures pundis üksikuteks jäänud ning suhtlevad oma kapteni Iker Casillase puudumisel vaid varuväravavaht Pepe Reinaga, vahendab Soccernet.ee.

Kõige taga on taaskord El Clasico, sest Barcelona mängijad arvavad, et Arbeloa ja Alonso üritasid hiljutises duellis igal viisil Lionel Messit mängust välja saada ning see viis isegi selleni, et Messi sattus mängu järel staadioniparklas Madridi paariga sõnelusse.

Kui tavaliselt oleks Arbeloa ja Alonso kambajõmm Barcelona meeste vastu Sergio Ramos, siis kaitsja on väidetavalt sõbrunenud Barcelona poolkaitsja Sergio Busquetsiga ja pole klubikaaslaste kaitseks välja astunud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles