Võimsa võidu teeninud Madridi Reali tähtmängijaid süüdistatakse taaskord pettuses

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Real Madridi kapten Sergio Ramos.
Real Madridi kapten Sergio Ramos. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpallimeeskond alistas eile Meistrite liiga veerandfinaali avakohtumises koduplatsil 3:0 Istanbuli Galatasaray. Mängujärgselt süüdistatakse Reali tähtmängijaid aga taaskord pettuses.

2010. aastal teenisid Madridi klubi mängijad Sergio Ramos ja Xabi Alonso kohtumises Amsterdami Ajaxi vastu meelega kollased kaardid, et jätta vahele meeskonna jaoks ebaoluline kohtumine ja olla taas mänguvalmis tähtsateks matšideks, kirjutab The Guardian.

Eile teenisid Ramos ja Alonso taas kohtumise lõpus kollased kaardid ja peavad seega vahele jätma kordusmatši Galatasaray’ga ja saavad seega puhaste paberitega alustada mänge poolfinaalis (seda muidugi eelusel, et Real sinna jõuab).

2010. aastal määrati Ramosele ja Alonsole meelega mängukeeldude teenimise eest 20 000 euro suurused trahvid. Reali peatreenerile Jose Mourinhole määrati kahe mängu pikkune juhendamiskeeld ja 40 000 euro suurune trahv. Lisaks sai Reali väravavaht Iker Casillas 10 000 euro ja varuväravavaht Jerzy Dudek 5000 euro suuruse trahvi. Toona andis Dudek Mourinho korraldused edasi Casillasele ja viimane andis info omakorda edasi Ramosele ja Alonsole.

Sel korral pole taolist käsuliini tuvastatud ja seega on kõik vaid spekulatsioonide tasemel. «Nad on meeskonna jaoks olulised mängijad ja nende puudumise tõttu peame oma plaanid ringi tegema. Ramos ja Alonso saavad nüüd nädalavahetusel mängida liigas. Nende kollaste kaartide järel lagunesid ka minu järgmisteks kohtumsiteks tehtud plaanid,» teatas Mourinho, et meeskonna jaoks on tegemist valusa löögiga.

Alonso teenis eile kollase kaardi 84. minutil kohtunikuga vaidlemise eest ning Ramos nägi kollast kaarti 90. minutil, kui ta lõi vea tegemise ning kohtuniku vile järel palli täie jõuga minema.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles