Torres ei plaani veel oma lemmiklubiga liituda

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Torres väravat tähistamas.
Fernando Torres väravat tähistamas. Foto: SCANPIX

Hispaania koondise ründaja Fernando Torrese karjäär Londoni Chelseas ei ole seni kõige edukamaks kujunenud ning seeõttu on spekuleeritud ka võimaluse üle, et ründaja lahkub klubist. Tänavu on tihti räägitud ka võimalusest, et Torres liitub oma endise tööandja Madridi Atleticoga. Viimast on ründaja nimetanud ka oma lemmiklubiks.

«Ma ei ole kunagi varjanud fakti, et olen Atleticole kõige eest väga tänulik. Reaalsus on siiski see, et olen praegu teise klubi mängija ja minu leping kestab veel kolm aastat,» rääkis Torres ASile.

«Mul on vaja veel Chelseaga nii mõndagi saavutada ja siis saan ma tagasi koju pöörduda. Praegu ei ole Atleticoga liitumine reaalne,» lisas Torres.

Torres pallis Atletico põhimeeskonnas aastatel 2001 kuni 2007 ning seejärel liitus ta Liverpooliga. Alates 2011. aastast pallib ründaja aga Chelseas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles