Indrek Zelinski teeb kuulsate särkidega vahel aiatöid

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Indrek Zelinski.
Indrek Zelinski. Foto: Mihkel Maripuu

Eesti jalgpallikoondise endine ründaja Indrek Zelinski oli külas Vikerraadio saates «Jutusaade», kus rääkis muu hulgas vastasmängijatega pärast kohtumise lõppu vahetatud mängusärkidest ja nende saatusest, vahendab soccernet.ee.

«Vahel olen mõne vahetusega saadud särgi ära kinkinud, teinekord olen oma Eesti koondise särgi üldse vahetamata jätnud ning hiljem olen selle kas ära kinkinud või on see kodus sahtlis. Kuulsamatest meestest oli mul Hollandi kaitsemängija Reizigeri särk, mille ma kinkisin ära. Horvaatia keskväljamehe Niko Kovaci särk peaks mul olema veel siiamaani kodus sahtlis. Levadia ja Newcastle'i mängust on mul sellise kaitsemängija nagu Titus Bramble'i särk sahtlis,» kirjeldas Zelinski.

«Teinekord võtan vahelduseks sahtlist välja ja panen selga ja käin kodus ringi ja teen ka näiteks aiatöid suvel. Aga eks nad seal sahtlis lamavad ja kui aastakümned lähevad mööda, siis võtan võib-olla välja ja on hea meenutada,» lisas ta.

Zelinski on Eesti koondise eest löönud 103 mänguga 27 väravat. Täispikka saadet on võimalik kuulata siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles