Red Bulli boss: Vettel ei suutnud minu autoriteeti õõnestada

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Christian Horner ja Sebastian Vettel.
Christian Horner ja Sebastian Vettel. Foto: SCANPIX

Red Bulli tiimi boss Christian Horner teatas, et kolmekordse maailmameistri Sebastian Vetteli käitumine Malaisia vormel-1 etapil ei õõnestanud tema autoriteeti.

Mäletatavasti eiras Vettel Malaisias tiimi korraldusi ja möödus tiimikaaslasest Mark Webberist ja napsas niimoodi etapivõidu, kirjutab BBC Sport.

«Minu juhtimise all on meeskond teeninud 35 võitu ja (kuus) MM-tiitlit,» teatas Horner. «Loomulikult on sellel teel olnud erimeelsusi. Sõitjate vahel on olnud erinevaid intsidente, kuid oleme nende kahe mehega jätkanud, kuna nad on mõlemad väga võitlushimulised. Nad toovad teineteises välja parimad küljed.»

«Kas ta (Vettel) õppis juhtunust? Ma olen selles kindel. Kas ta õõnestas minu autoriteeti? Ma ei arva nii. Kas ta teeks seda teinekordki? Ma arvan, et ta mõtleks selle peale pikemalt, kuid nagu ta eile selgitas, siis neil on ka varasemalt olnud eriarvamusi,» rääkis Horner.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles